Top 3 - Cel Mai Bune Aparate de Masaj pe care trebuie sa le ai la tine acasa

Te simți stresat? Sunteți mereu încordat și stresat? Simțiți dureri în gât și în umeri? Dacă ați răspuns afirmativ la oricare dintre aceste întrebări, cu siguranță nu sunteți singuri.

Potrivit statisticilor, până la 67% din populația lumii occidentale este afectată de stres. Mai mult, se mai spune că până la o treime din populația din Statele Unite este afectată de stresul cronic. Din fericire, există multe modalități prin care putem ajuta la gestionarea stresului.

Una dintre cele mai eficiente modalități este prin masaje. Acestea pot ajuta la ameliorarea stresului și a tensiunii și, de asemenea, ne pot îmbunătăți starea generală de spirit.

Ați auzit de beneficiile masajului? Acestea ajută la creșterea circulației sângelui, la ameliorarea durerii, la reducerea stresului și la îmbunătățirea stării noastre generale de spirit.

In acest articol iti oferim un top cu cele mai bune aparate pentru masaj


Aparat Profesional pentru masaj cervical, spate, lombara, abdomen si picioare - Shiatsu cu 4 puncte de masaj


Cu aparatul de masaj Shiatsu oferit de BellFyd, veți beneficia de un tratament de masaj hands-on datorită nodurilor de frământare 3D.

Îi poți personaliza și direcția, căldura și viteza! Iar dacă sunteți într-o călătorie sau doriți un masaj în timp ce vă aflați la serviciu sau la birou, este ușor, deoarece acest dispozitiv de ameliorare a durerii este portabil - pur și simplu depozitați-l în geanta sa practică de transport.


Aparat de Masaj Cervical cu Impuls Electromagnetic pentru durerile de gat si spate - 4 Electrozi, 6 tipuri de masaj si 9 nivele de intensitate

Maserul cervical este perfect pentru ameliorarea durerilor de gât, creșterea fluxului sanguin și reducerea stresului. Cu 6 moduri de masaj și 9 setări de intensitate, poate fi folosit acasă sau la birou! De asemenea, are un finisaj foarte neted care se simte foarte bine la atingere.

Forma în U se potrivește gâtului oricărei persoane, ceea ce îl face să fie personalizat pentru a se potrivi oricui de diferite forme și dimensiuni.

Deoarece acest aparat de masaj este fără fir, îl puteți lua cu dvs. oriunde fără a avea nevoie de o priză! Un masaj muscular bun oferă multe beneficii pentru sănătatea dvs. generală, inclusiv creșterea fluxului sanguin, niveluri de tensiune/stres ușurate , stări de spirit îmbunătățite .


Dispozitiv pasiv pentru miscarea picioarelor

Dispozitivul de mișcare a picioarelor vă ajută să vă ușurați durerea și să vă ușurați mișcările de care picioarele dumneavoastră au nevoie.

Tehnica patentată de exerciții pasive imită activitatea musculară naturală a mersului cu picioarele ușoare, oferind o mișcare continuă.

Este un aparat electric de exerciții pentru picioare perfect pentru combaterea sedentarismului, permițându-vă să faceți exerciții cu ușurință fără a vă deranja rutina zilnică - permițând o utilizare ușoară în timp ce lucrați sau citiți!

Comentarii