Cum funcționează plasturii de detoxifiere?

Atunci când vă detoxifiați sau vă curățați organismul, nu sunt vizate doar alimentele nesănătoase.

Trebuie, de asemenea, să eliminați toxinele din corpul dumneavoastră. Aceste toxine pot proveni de la lucruri precum stresul și poluarea, precum și de la produsele de zi cu zi, cum ar fi cosmeticele și produsele de îngrijire personală, care au substanțe chimice care pot fi dăunătoare pentru sănătatea ta.Unele dintre aceste ingrediente dăunătoare pot avea un impact negativ asupra pielii dumneavoastră, inclusiv parabeni, ftalați, sulfați, parfumuri și coloranți artificiali. Din fericire, există plasturi de detoxifiere care te ajută să scapi de toate aceste toxine în cel mai scurt timp!


Acești plasturi de detoxifiere acționează prin creșterea transpirației în zona afectată. Porii se deschid și eliberează impuritățile împreună cu excesul de umiditate prins în interiorul porilor. Procesul este simplu: se poartă un plasture saturat cu ingrediente naturale timp de aproximativ 30 de minute înainte de culcare.


La început, este posibil să simțiți că pielea este foarte uscată după ce ați scos plasturele, dar acest lucru va dispărea în câteva ore. Ar trebui să continuați să le folosiți o dată pe săptămână pentru cele mai bune rezultate și pentru a crește și mai mult procesul de curățare!


Ce toxine sunt dăunătoare pentru organismul nostru?


Există multe toxine care pot avea un impact negativ asupra sănătății dumneavoastră. De exemplu, ingredientele artificiale, metalele grele, pesticidele, conservanții și coloranții sunt doar câteva dintre aceste toxine care ar trebui evitate.


Păstrarea corpului fără toxine va permite pielii dvs. să funcționeze cât mai bine, va încuraja creșterea sănătoasă a pielii și va reduce riscul de sensibilitate a pielii.

Cele mai frecvente toxine găsite în produsele de zi cu zi sunt substanțele chimice și aditivii enumerați mai jos.

- Parabeni: Aceștia sunt conservanți folosiți în multe produse cosmetice și de înfrumusețare. Unii dintre ei se găsesc chiar și în alimente. S-a constatat că parabenii sunt nocivi pentru corpul uman și sunt cunoscuți ca fiind perturbatori endocrini. Acest lucru înseamnă că pot afecta sistemul imunitar, sistemul nervos și sistemul reproducător.

- Ftalați: Acestea sunt substanțe chimice utilizate adesea în produsele de îngrijire a părului și a corpului, precum și în fabricarea plasticului. Ftalații sunt legați de perturbarea hormonilor, așa că doriți să îi evitați pe cât posibil.

- Sulfați: Aceste ingrediente sunt folosite ca agenți de curățare, precum și în produsele cosmetice și de îngrijire a părului. Sulfații sunt folosiți pentru a îndepărta murdăria și uleiul de la suprafața pielii, dar pot avea, de asemenea, un efect negativ asupra pielii tale.

- Parfumuri și coloranți artificiali: Aceste ingrediente nedorite sunt folosite în multe produse și sunt adesea o sursă de iritații. De asemenea, nu sunt benefice pentru sănătatea dumneavoastră.


Cum funcționează plasturii de detoxifiere?


Știința din spatele plasturilor de detoxifiere este destul de simplă. Implică utilizarea unor ingrediente naturale care sunt aplicate direct pe piele. Ingredientele ajută la descompunerea și eliminarea toxinelor, a impurităților și a substanțelor nocive din corpul dumneavoastră.

Un plasture de detoxifiere este realizat cu o țesătură specială care permite ca ingredientele să fie absorbite de piele.

Această tehnologie sporește eficiența ingredientelor, reducând în același timp efectele secundare ale acestora. Ceea ce face ca plasturii de detoxifiere să fie diferiți de un exfoliant pentru corp este efectul de lungă durată.


Ingredientele dintr-un exfoliant sunt spălate după doar câteva minute, în timp ce un plasture de detoxifiere rămâne pe piele până la 12 ore. Astfel, ingredientele își pot exercita magia pentru o perioadă lungă de timp.


Cum se folosesc plasturii de detoxifiere?


Înainte de a începe să folosești plasturii de detoxifiere, trebuie să știi că aceștia nu funcționează de la sine. De asemenea, trebuie să faceți unele schimbări în stilul de viață, cum ar fi renunțarea la fumat, consumul mai mic de alcool și o dietă mai sănătoasă.


Când vine vorba de aplicarea plasturilor de detoxifiere, există două moduri în care puteți proceda. Puteți urma instrucțiunile de pe ambalajul produsului sau puteți urma aceste orientări generale: În primul rând, înmuiați plasturele în apă timp de aproximativ 10 minute. Apoi, așezați plasturele pe zona dorită și fixați-l cu bandă adezivă medicală.


Așezați plasturele pe o zonă curată și uscată a pielii dumneavoastră. Dacă folosiți un plasture pe față, asigurați-vă că nu se află sub ochi, pe sprâncene sau pe pleoape. Lăsați plasturele timp de aproximativ 30 de minute înainte de a-l îndepărta și de a clăti zona cu apă.


După folosirea plasturelui, trebuie să evitați să vă culcați direct la pat și asigurați-vă că curățați zona cu apă și săpun.


Ce ingrediente ar trebui să conțină un plasture de detoxifiere bun?


Un plasture de detoxifiere bun va avea un amestec de ingrediente care au efecte benefice asupra sănătății dumneavoastră. De exemplu, un plasture de detoxifiere poate include ingrediente precum minerale, extracte de plante, uleiuri esențiale și vitamine.


Majoritatea plasturilor de detoxifiere conțin un amestec de argilă bentonită, cărbune activat, plante medicinale precum ceaiul verde și melisa, uleiuri esențiale precum levănțică și mentă și vitamine precum vitamina C. Mineralele sunt purificatoare și ajută la extragerea impurităților din piele.


În plus, argila este excelentă pentru exfolierea celulelor moarte și uscate ale pielii. Bentonita este cunoscută ca fiind un excelent agent de detoxifiere, iar cărbunele activat se crede că pătrunde adânc în pori și extrage toxinele și impuritățile din interiorul corpului.


Avantajele utilizării plasturilor de detoxifiere


Există multe avantaje ale utilizării plasturilor de detoxifiere. În primul rând, sunt foarte ușor de folosit, deoarece nu trebuie să faceți nimic special.


Tot ce trebuie să faceți este să urmați instrucțiunile. Un alt lucru grozav despre plasturii de detoxifiere este că pot fi folosiți de oricine și de toată lumea, indiferent de tipul de piele. De asemenea, plasturii de detoxifiere sunt destul de ieftini, așa că sunt foarte ușori pentru portofelul tău.


De asemenea, este important de menționat că plasturii de detoxifiere nu au efecte secundare, motiv pentru care pot fi folosiți în siguranță de oricine, la orice vârstă.


Împotriva folosirii plasturilor de detoxifiere


Folosirea plasturilor de detoxifiere s-ar putea să nu fie potrivită pentru toată lumea. De exemplu, nu ar trebui să folosești plasturi de detoxifiere dacă ai pielea sensibilă, dacă ești însărcinată sau dacă alăptezi.


Există, de asemenea, riscul de supradozaj, deoarece plasturii de detoxifiere sunt destul de puternici. Ar trebui să vă asigurați că citiți cu atenție instrucțiunile și că folosiți plasturii doar conform recomandărilor.


Dacă aveți o afecțiune medicală, ar trebui să vă consultați medicul înainte de a începe să folosiți plasturii de detoxifiere.


Concluzie


Un plasture de detoxifiere este o modalitate excelentă de a vă curăța organismul de toxine și impurități. Sunt ușor de folosit, nu sunt costisitoare și nu vă cer să vă schimbați stilul de viață sau să faceți altceva care ar putea fi dificil.


De asemenea, pot fi folosite de oricine și sunt excelente pentru persoanele aflate în mișcare. Cu toate acestea, este de asemenea important să rețineți că nu funcționează de la sine.


Pentru a obține toate beneficiile plasturilor de detoxifiere, ar trebui, de asemenea, să vă schimbați dieta și să faceți unele modificări ale stilului de viață pentru a vă menține corpul fără toxine.

Comentarii