5 moduri de a-ți face tocurile mai confortabile ca niciodată

Cu toții am trecut prin asta: Ți-ai petrecut întregul weekend căutând ținuta perfectă pentru a o purta în seara întâlnirii cu partenerul tău, doar pentru ca planul tău să fie complet distrus de realizarea bruscă a faptului că ai uitat să iei în calcul agonia care vine odată cu purtarea unei perechi de tocuri incomode.


Din fericire, deși este adevărat că nu orice ținută arată bine atunci când este asortată cu tocuri, este de asemenea adevărat că nu orice pereche de tocuri este în mod inerent dureroasă și chinuitoare. De fapt, unele femei chiar preferă să poarte tocuri în mod regulat!

Aceste suflete norocoase au descoperit câteva sfaturi și trucuri inteligente pentru a-și face tocurile mai confortabile ca niciodată. Citiți în continuare cele cinci secrete ale noastre pentru o experiență mai confortabilă cu tocuri.


Alegeți pantofi cu tocuri plate în loc de tocuri, ori de câte ori este posibil.


Dacă este cât se poate de posibil, încercați să alegeți o pereche de pantofi cu toc plat. Acest lucru va face ca bolta piciorului să nu fie suprasolicitată și să nu se confrunte cu dureri din cauza presiunii excesive exercitate asupra ei. Dacă veți purta tocuri înalte, încercați să alegeți perechi care să aibă un toc mic, de un cm.

Evitați tocurile înalte cu tocuri extrem de mari, cu tocuri stiletto de trei sau patru cm, deoarece acestea vor exercita o presiune mare asupra mușchilor gambei și vor face mersul foarte dificil. Dacă se întâmplă să alegeți o pereche de pantofi cu toc înalt, asigurați-vă că purtați șosete confortabile pentru a vă proteja partea inferioară a piciorului de orice frecare cauzată de frecarea pantofilor de piele.


Găsiți mărimea potrivită

Mulți oameni nu se gândesc la faptul că o pereche de pantofi poate fi prea mică pentru tine, dar este totuși inconfortabilă. Dacă pantofii sunt prea mici, aceștia vor pune o presiune nejustificată pe fiecare deget de la picior și vor face mersul extrem de dificil și inconfortabil.


Atunci când cumpărați pantofi cu toc, este important să încercați exact mărimea pe care o purtați în mod normal.Dacă probezi un pantof prea mic, s-ar putea să te trezești cu o senzație de "strivire" sau de strivire în picior.


Când încercați pantofi, asigurați-vă că există puțin spațiu la vârful degetelor de la picioare. Un pantof prea mic vă va provoca disconfort, dar un pantof prea mare vă va da senzația de slăbiciune și dezechilibru.


Folosiți inserții pentru călcâi

Dacă durerea din picioare doar de la probarea pantofilor este suficientă pentru a vă face să renunțați cu totul la tocuri, luați în considerare folosirea unei inserții pentru tocuri.

Dacă aveți o pereche de tocuri înalte care sunt pur și simplu prea dureroase pentru a merge pe ele, încercați să strecurați o pereche de inserții pentru tocuri în pantofi.

Inserțiile pentru tocuri vor face ca pantofii dvs. stilettos să fie puțin mai confortabili și, de asemenea, vor face ca mersul în ei să fie puțin mai ușor și mai stabil. Inserțiile pentru tocuri pot fi achiziționate de la majoritatea farmaciilor și sunt concepute pentru a reduce durerile plantare și de călcâi.


O marcă bună de inserție va avea un centru de gel care va ajuta la absorbția presiunii pe picior, făcând ca purtarea tocurilor înalte să fie mai puțin dureroasă și mai confortabilă. Rețineți că inserțiile pot să nu fie suficiente pentru a ține durerea complet departe dacă aveți tocuri extrem de înalte.


Purtați tipul potrivit de pantofi

Dacă vă decideți să mergeți mai departe și să purtați o pereche de tocuri înalte, luați în considerare purtarea unei perechi de pantofi cu un pic mai multă amortizare și suport pentru a ajuta la reducerea cantității de durere pe care o puteți experimenta.Purtați o pereche de tocuri cu o înălțime mai mică, deoarece acestea vor fi mai ușor de mers și vor pune mai puțin stres pe vițeii dumneavoastră. Cizmele și pantofii cu toc mai mic sunt o alegere excelentă pentru cei care se confruntă cu dureri atunci când poartă tocuri înalte. Puteți încerca, de asemenea, tocuri cu pană, care pot lua o parte din stresul de pe picior.


Dacă purtați tocuri în mod regulat, luați în considerare achiziționarea unei perechi de pantofi cu orteze încorporate. Aceste inserții vor ajuta la reducerea durerii și a presiunii asupra piciorului și pot fi găsite în multe stiluri diferite de pantofi.


Încercați o cremă de masaj pentru picioare de calitate.

Dacă doriți să încercați să reduceți cât mai mult durerea provocată de purtarea tocurilor, luați în considerare aplicarea unei creme de masaj pentru picioare de calitate înainte de a încălța pantofii. Aceste creme sunt special formulate pentru a promova fluxul sanguin și a reduce durerea la nivelul piciorului și al picioarelor.


Ele sunt adesea făcute cu mentol, ulei de eucalipt și alte ingrediente naturale care s-au dovedit a reduce durerea și a face ca picioarele să se simtă minunat. O cremă de masaj pentru picioare poate fi folosită împreună cu inserțiile și poate face o experiență dureroasă mult mai ușor de gestionat.


Alternativ, puteți aplica crema după ce vă dați jos tocurile înalte la sfârșitul zilei. Aplicarea cremei după ce v-ați terminat ziua poate fi o modalitate excelentă de a vă relaxa și de a vă încheia ziua.


Concluzie

Tocurile sunt o modalitate excelentă de a arăta elegant și de a fi bine pusă la punct într-o varietate de tipuri de situații. Cu toate acestea, nu toate tocurile sunt create la fel și este important să alegeți o pereche care nu este doar elegantă, ci și confortabilă.


Dacă veți purta tocuri, nu uitați să alegeți o pereche cu un toc mai mic, astfel încât să fie mai ușor de mers pe ele. Asigură-te că porți mărimea potrivită și încearcă să alegi o pereche cu talpă amortizată pentru a-i face mai confortabili.


Dacă ai o pereche de tocuri înalte care este pur și simplu prea dureroasă pentru a merge pe ele, încearcă să aplici o cremă de masaj pentru picioare de calitate sau să folosești o inserție pentru călcâi pentru a reduce durerea.

Comentarii