Top 10  Aparate Impotriva Tantarilor, Mustelor si a Altor Insecte

Urasti mustele si iti este groaza de tantarii nedoriti ? 

Aparatele impotriva tantarilor si a mustelor pot tine acesti inamici la distanta in acesta vara, dar găsirea celei potrivite pentru dvs. și familia dvs. poate dura puțin. Pentru a vă ajuta să faceți acest lucru mai ușor, am pregatit un articol cu TOP 10 solutii pe care le recomandam. 

Mușcăturile de țânțari sunt enervante în cel mai bun caz (mâncărime!) Și periculoase în cel mai rău caz (unele rase poartă boli), dar există o serie de ingrediente respingătoare care pot ajuta la menținerea acestor insecte plictisitoare.


1. Lampa Anti Tantari cu UV, fara zgomot si fara radiatii, cu alimentare USB - Negru

 

Produsul foloseste vortexul ventilatorului pentru a inhala tantarii si a le face imposibila evadarea, fara nicio compozitie chimica. Este inofensiv si nontoxic, putand fi folosit si de femeile insarcinate si copii. 

Lampa UV si ventilator de aspiratie: LED-ul ultraviolet special atrage tantarii, inchizandu-i tantarii in interior pana ce acestia mor. Nota: acest produs contra tantarilor acopera o suprafata de 20 de metri patrati, avand recomandarea de a se utiliza in interior.

 SIGUR SI SANATOS : Produsul foloseste vortexul ventilatorului pentru a inhala tantarii si a le face imposibila evadarea, fara nicio compozitie chimica. Este inofensiv si nontoxic, putand fi folosit si de femeile insarcinate si copii.


2. Aparat Contra Daunatorilor + Purificator cu Led si Senzor || 5 in 1

 


Acesta este aparatul cu ultrasunete perfect contra daunatorilor ! Un aparat de alungat insecte și rozătoare care este eficient împotriva furnicilor, ploșnițelor, puricilor, gândacilor, șoarecilor, șobolanilor și altor dăunători datorită undei sale repelente electrice cu vibrații.

Undele ultrasonice sunt sunete emise la frecvente peste 20.000 Hz, prag de la care urechea umana nu mai aude, insa in unele cazuri, urechea umana poate percepe aceste ultrasunete (un mic tiuit). Insa aceste ultrasunete vor afecta sistemul nervos central si cel auditiv al daunatorilor, fortandu-i sa paraseasca zona acoperita de aparat.

3. Plasa de Tantari si Muste pentru Fereastra


 

Pentru fereastra ta, foloseste plasa impotriva insectelor zburătoare (muste, tantari, albine, etc.) foarte practică și eficientă ca barieră pentru a împiedica trecerea accestora . 

Plasa este ideala pentru orice fel de gem, inclusiv geam termopan si recomandam cu caldura folosirea acestor plase anti insecte.

4. Lampa Solara Pentru Gradina Anti Insecte - Tantari - Muste


 

Aceasta lampa solara pe langa faptul ca te protejeaza de tantari, muste si alte insecte, poate fi folosita si ca lampa de veghe in gradina ta pe timp de noapte. 

Lumina sa UVA atrage insectele, care atunci când se apropie de sita electrică din interior cad ca și fulgerate. În plus, datorită luminii sale LED, este ideală pentru a decora și ilumina grădina sau aleea.

O metodă curată și ecologică care funcționează cu energie solară și nu utilizează substanțe chimice dăunătoare. Se încarcă în timpul zilei cu lumina solară și este prevăzută cu un senzor de lumină, de aceea se aprinde automat la asfințit și se stinge la detectarea luminii zilei. 

5. Lampă antițânțari reîncărcabilă cu LED 2 în 1 Kl Bulb Home Pest - BellFyd

 

 

O lampă antițânțari originală și versatilă cu lumină LED extrem de utilă datorită funcției sale duble: antițânțari și lampă LED.

Fiecare funcție se poate folosi separat sau ambele simultan.
 

Este foarte eficientă pentru a ilumina și alunga cu ușurință insectele deranjante.

În plus, datorită designului său portabil reîncărcabil, este perfectă pentru folosire în spații exterioare (excursii, tabere, munte, grădini, terase, etc.), dar se poate folosi și în interior

6. Paletă electrică reîncărcabilă cu LED împotriva insectelor Rackill Home Pest - BellFyd


 

O paletă electrică pentru a elimina cu ușurință muștele, țânțarii și alte insecte, cu o simplă mișcare. 
Dispozitivul oferă un nivel maxim de siguranță.

 

Datorită designului său în trei straturi, insectele pot fi eliminate în diferite moduri: după lovirea lor cu paleta, acestea se vor lovi fie de grila electrică internă, fie de grilele de protecție externe.

Pentru a activa grila electrică, glisați comutatorul în poziția de pornire și mețineți apăsat butonul din spate. Paleta este reîncărcabilă și portabilă, nu necesită baterii și poate fi utilizată foarte ușor în orice loc. În plus, este foarte utilă și ca lampă LED pentru a lumina în întuneric

7. Ventilator Pentru Alungat Muste si Tantari


 

Un produs inedit insa de nelipsit din casa ta. Ventilatorul pentru alungat muste reprezinta o metoda simpla, inedita si eficienta de a scapa de insectele nedorite.

Fie ca esti acasa, la terasa, in gradina sau la iarba verde, acest ventilator reprezinta o solutie pe care o poti avea la indemana oricand pentru a scapa de insectele enervante.8. Lampa Anti Insecte cu Lumina UV Bell-1800


 

Capcana eficienta impotriva tantarilor, mustelor, albinelor si a altor tipuri de insecte. Cu ajutorul luminii UV, aparatul bell-1600 atrage insectele ca un magnet, neoanele cu ultraviolete fiind inconjurate de un gilaj metalic, electrocuteaza insectele instantaneu.

Aparatul poate fi montat suspendat sau asezat pe o masa, birou, etc, eficienta acestuia nefiind afectata. Poate fi folosit cu succes atat in interior cat si in exterior, suprafata acoperita fiind de aproximativ 40 metri patrati. 

Poate fi folosit cu succes in gradina, pe terase, pe balcon, etc., oriunde e nevoie de protectie impotriva insectelor si nu se doreste utilizarea insecticidelor.
Designul aparatului este unul placut, cu linii simple, moderne. Materialul din care este confectionat grilajul de inalta tensiune este inoxidabil.

9. Aparat Multifunctional cu Ultrasunete si Electromagnetic, Anti Tantari, Soareci, Sobolani, Gandaci, Muste


 

Acestul aparat contra tantarilor Mosquito Repeller foloseste tehnologia sonica, tehnologie foarte sigura pentru a scapa de acesti daunatori extrem de deranjanti din acasa, precum tantarii, sobolanii, soarecii, paianjenii, gandacii si alte semenea insecte.

Pur si simplu conectati dispozitivul la o priza de interior si caminul dumneavoastra va fi protejat de toti daunatorii. Frecventa variabila a aparatului face ca animalele de companie sa fie in completa siguranta. Aparatul dispune de 2 benzi de lucru cu ultrasunete care pot fi selectate in conformitate cu diferitele scenarii de utilizare.

10. Aparat cu ultrasunete impotriva insectelor si rozatoarelor


 

Aparatul Pest Reject emite unde electromagnetice si ultrasunete odata introdus in priza. Aceste unde electromagnetice vor parcurge intreaga instalatie electrica a casei, si vor crea un camp electromagnetic ce va afecta sistemul nervos al gandacilor si rozatoarelor ce se ascund in pereti, tocurile ferestrelor si usilor.

Recomandam sa lasati aparatul in priza pe toata durata anului, pentru o protectie maxima. Consumul este nesesizabil, in schimb dvs. si familia dvs va veti bucura de un camin curat, lipsit de gandaci, soareci, sobolani si alte rozatoare

Comentarii