Masajul cervical in general si beneficiile acestuia

Masajul cervical in general si beneficiile acestuia
Masajul cervical este o metoda de recuperare pentru mintea si corpul tau. Daca esti interesat in continuare, te invit sa cunosti beneficiile masajului cervical.
 

*** (  la finalul acestui articol iti vom prezenta cele mai vandute aparate pentru masaj cervical )


Masajul este un tratament care are drept scop relaxarea musculaturii si echilibrarea glandelor endocrine. Acesta este folosit cu succes pentru a reduce tensiunea, insomnie, iritabilitate, anxietate si bolile psihologice precum depresia si oboseala cronica.

De asemenea, masajul cervical poate fi utilizat pentru a produce calmeaza la nivelul sinuselor si cavitatii nasale.

Ce este masajul cervical ?

Masajul cervical se refera la presarea cu usoare cateva centimetri a coloanei vertebrale pentru a elimina blocarea in traiectul nervilor. Acesta este folosit pentru a trata o serie de probleme, inclusiv balonarea, anginile si migrenele.

Beneficiile masajului cervical

Masajul cervical este un tratament care are drept scop relaxarea musculaturii si echilibrarea glandelor endocrine. Acesta este folosit cu succes pentru a reduce tensiunea, insomnie, iritabilitate, anxietate si bolile psihologice precum depresia si oboseala cronica.

De asemenea, masajul cervical poate fi utilizat pentru a produce calmeaza la nivelul sinuselor si cavitatii nasale.

Cum se face masajul cervical ?

Cel mai adesea, masajul cervical se face in pozitie orizontala. Pentru a reduce iritatiile si pentru a permite muschilor sa se relaxeze, este necesara o atentie deosebita la capatul de jos al coloanei vertebrale. In general, masajul cervical se extinde si asupra gatului si a umarilor.

In timp ce persoana se lasa pe spate cu capul sprijinit pe un cufar sau genunchii, terapeutul va actiona cu delicatete peste toata partea dorsala a corpului pentru a atinge zonele sensibile.

Acest lucru va face loc unei relaxari profunde pentru ca miscarile terapeutului sa atinga zonele musculare intinse la maxim. In acest fel, glandele endocrine vor fi echilibrate si tensiunea nervilor vor fi reduse.

O perspectiva personala asupra masajului cervical

Este bine pentru a avea o perspectiva personala asupra masajului cervical. Astfel, iti poti da seama daca este ceva care sa-ti foloseasca si daca este ceva ce doresti sa continui.

Daca esti interesat in continuare de acest subiect, te invit sa citeasca mai departe pentru a obtine beneficii ale masajului cervical.

Consideratii generale

Masajul cervical este o metoda de recuperare pentru mintea si corpul tau. Masajul cervical este un tratament care are drept scop relaxarea musculaturii si echilibrarea glandelor endocrine.

Acesta este folosit cu succes pentru a reduce tensiunea, insomnie, iritabilitate, anxietate si bolile psihologice precum depresia si oboseala cronica.

 
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!