Cele Mai Bune 5 Dispozitive cu Ultraviolete Impotriva Tantarilor ! Care Este Cel Mai Bun Pentru Tine ?

Cele Mai Bune 5 Dispozitive cu Ultraviolete Impotriva Tantarilor ! Care Este Cel Mai Bun Pentru Tine ?
Dispozitivele cu UV ajută la eliminarea țânțarilor din spațiul din jurul său prin atragerea lor mai aproape, folosind o lumină UV care îi atrage spre dispozitiv. 

Aceste dispozitive cu ultraviolete poat fi folosite în interior pentru a elimina toți țânțarii care intră în casă sau poat fi folosite în exterior pentru controlul general al zonei.

De ce să folosiți un dispozitiv ultraviolet?
- Este ieftin
- Este sigur
- Este eficient

1. Lampa cu UV Antitantari si Muste

 
Principiul de functionare a acestui aparat anti-insecte este pe baza de inalta tensiune. Tensiunea generata este inofensiva pentru fiintele umane, dar mortala pentru insecte. Insectele zburatoare sunt atrase de lumina ultravioleta uv si omorate prin electrocutare rapid fara durere.

Produsul nu este daunator pentru oameni sau animale de companie. Este ideal pentru casa, gradina sau la birou.

2. Lampă antițânțari reîncărcabilă cu LED 2 în 1 Kl Bulb Home Pest

 

Este foarte eficientă pentru a ilumina și alunga cu ușurință insectele deranjante.

În plus, datorită designului său portabil reîncărcabil, este perfectă pentru folosire în spații exterioare (excursii, tabere, munte, grădini, terase, etc.), dar se poate folosi și în interior.
 

O lampă antițânțari originală și versatilă cu lumină LED extrem de utilă datorită funcției sale duble: antițânțari și lampă LED.

Fiecare funcție se poate folosi separat sau ambele simultan.


Lampa Solara Pentru Gradina Anti Insecte - Tantari - Muste

 

Aceasta lampa solara pe langa faptul ca te protejeaza de tantari, muste si alte insecte, poate fi folosita si ca lampa de veghe in gradina ta pe timp de noapte.

Lumina sa UVA atrage insectele, care atunci când se apropie de sita electrică din interior cad ca și fulgerate. În plus, datorită luminii sale LED, este ideală pentru a decora și ilumina grădina sau aleea.

O metodă curată și ecologică care funcționează cu energie solară și nu utilizează substanțe chimice dăunătoare. Se încarcă în timpul zilei cu lumina solară și este prevăzută cu un senzor de lumină, de aceea se aprinde automat la asfințit și se stinge la detectarea luminii zilei. 


4. Lampa Anti Tantari cu UV, fara zgomot si fara radiatii, cu alimentare USB

 

 

Lampa UV si ventilator de aspiratie: LED-ul ultraviolet special atrage tantarii, inchizandu-i tantarii in interior pana ce acestia mor. Nota: acest produs contra tantarilor acopera o suprafata de 20 de metri patrati, avand recomandarea de a se utiliza in interior.

SIGUR SI SANATOS : Produsul foloseste vortexul ventilatorului pentru a inhala tantarii si a le face imposibila evadarea, fara nicio compozitie chimica. Este inofensiv si nontoxic, putand fi folosit si de femeile insarcinate si copii.

Dispozitiv foarte silentios : Luptati usor impotriva tantarilor! Insecticidul functioneaza in tacere (<35 dB) si ofera liniste absoluta. Un an de garantie.

 

5. Lampa Anti Insecte cu Lumina UV Bell-900

 
Capcana eficienta impotriva tantarilor, mustelor, albinelor si a altor tipuri de insecte. Cu ajutorul luminii UV, aparatul atrage insectele ca un magnet, neoanele cu ultraviolete fiind inconjurate de un gilaj metalic, electrocuteaza insectele instantaneu.

Aparatul poate fi montat suspendat sau asezat pe o masa, birou, etc, eficienta acestuia nefiind afectata. Poate fi folosit cu succes atat in interior cat si in exterior, suprafata acoperita fiind de aproximativ 40 metri patrati. 

Poate fi folosit cu succes in gradina, pe terase, pe balcon, etc., oriunde e nevoie de protectie impotriva insectelor si nu se doreste utilizarea insecticidelor.
Designul aparatului este unul placut, cu linii simple, moderne. Materialul din care este confectionat grilajul de inalta tensiune este inoxidabil.
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!