10 motive pentru care ai nevoie de un masaj regulat al spatelui și cervicalei

 10 motive pentru care ai nevoie de un masaj regulat al spatelui și cervicalei
Este adevărat că există o mulțime de motive pentru a vă face un masaj. Puteți găsi cu ușurință pe internet site-uri care vă spun beneficiile masajului regulat al spatelui și gâtului, dar v-ați întrebat vreodată care sunt unele dintre motivele pentru care aveți nevoie de un masaj regulat al spatelui și gâtului?

*** (  la finalul acestui articol iti vom prezenta cele mai vandute aparate pentru masaj cervical )

Această postare îți va oferi 10 motive pentru care ai NEVOIE de un masaj regulat al spatelui și gâtului. Citește mai departe pentru a afla!


 De ce ai nevoie de un masaj regulat al spatelui și gâtului

 Un masaj este o modalitate excelentă de a vă relaxa, de a reduce stresul și de a vă îmbunătăți sănătatea generală în același timp. Veți dori să vă asigurați că beneficiați în mod regulat de un masaj al spatelui și al gâtului, deoarece acesta va oferi numeroase beneficii pentru corpul dumneavoastră. Următoarele sunt 10 motive pentru care aveți nevoie de un masaj regulat al spatelui și gâtului:

Dacă ești stresat, poate fi liniștitor și relaxant să primești un masaj. În plus, acesta poate ajuta la eliberarea de endorfine care te fac să te simți bine. S-a demonstrat că stresul crește riscul de boli de inimă și alte probleme de sănătate, așa că reducerea stresului poate ajuta la îmbunătățirea sănătății tale.

Un masaj regulat al spatelui și gâtului va crește fluxul sanguin în regiunea corpului în care ați primit masajul. Acest lucru nu numai că ajută la creșterea circulației în tot corpul, dar vă dă și energie și vă face să vă simțiți mai alert.

Un masaj regulat al spatelui și gâtului poate fi folosit ca un tratament alternativ pentru ameliorarea durerii, mai degrabă decât să folosiți produse farmaceutice precum ibuprofenul sau paracetamolul, care au adesea efecte secundare, cum ar fi afectarea ficatului sau ulcerele.

Un masaj regulat al spatelui și gâtului vă poate îmbunătăți starea de spirit prin eliberarea de serotonină, care crește sentimentele de fericire, precum și de dopamină, care reglează starea de spirit și ajută în cazul depresiei. Asta înseamnă că, dacă te simți fără speranță sau pur și simplu deprimat fără motiv, un masaj regulat al spatelui și gâtului poate face să dispară toate aceste emoții negative!


Veti fi mai relaxat

Unul dintre cele mai populare motive pentru a beneficia de un masaj pentru spate și gât este pentru relaxare. Ați avut vreodată o zi stresantă? Și știi ce te ajută să te relaxezi după o zi lungă? Să primești un masaj pentru spate și gât! Masajele au rolul de a vă relaxa mușchii, de a vă elibera de stres și de a vă face să vă simțiți în general mai bine. Primirea de masaje în mod regulat vă va ajuta să reduceți nivelul de stres în general.


Poziția dumneavoastră se va îmbunătăți

Primul motiv pentru un masaj regulat: poziția dumneavoastră se va îmbunătăți. Atunci când primiți în mod regulat un masaj, spatele și gâtul dvs. vor fi relaxate, iar mușchii dvs. vor fi mai flexibili. Acest lucru înseamnă că veți avea capacitatea de a sta mai drept și de a vă deplasa cu mai puțină durere.


Vei dormi mai bine

Veți dormi mai bine este unul dintre cele mai importante motive pentru a vă face regulat masaje pentru spate și gât. Mușchii din corpul tău se vor relaxa mai mult, ceea ce îți va permite să adormi mai ușor. Dacă nu vă faceți un masaj regulat, mușchii dvs. ar putea fi mai încordați decât ar trebui să fie. Pentru a înrăutăți situația, cu cât dormiți mai puțin, cu atât vă veți simți mai stresat!

Dacă vă luptați cu insomnia sau cu o calitate slabă a somnului, este timpul să investiți într-un masaj regulat al spatelui și gâtului. Masajul regulat al spatelui și gâtului ajută la îmbunătățirea ambelor simptome, facilitându-vă să adormiți și asigurându-vă că vă odihniți bine noaptea.


 Veți avea o perspectivă mai pozitivă asupra vieții

Masajele ajută la îmbunătățirea bunăstării mentale și emoționale a unei persoane. Atunci când primești un masaj, acesta îți stimulează terminațiile nervoase și te ajută să te simți mai bine. Acest lucru vă va permite să aveți o viziune mai pozitivă asupra vieții și să vă simțiți mai puțin stresat.


 Mai multă circulație a sângelui în corpul dumneavoastră

Unul dintre motivele pentru care aveți nevoie de un masaj regulat al spatelui și al gâtului este că ajută la creșterea circulației sângelui în tot corpul. Atunci când aveți o bună circulație a sângelui, corpul dumneavoastră va primi o abundență de oxigen. Acest lucru înseamnă că veți avea mai multă energie, vă veți simți mai puțin stresat, iar mușchii dvs. vor fi mai puțin dureroși.


Reduce nivelul de stres

Atunci când primești un masaj, persoana respectivă aplică presiune asupra mușchilor tăi. Aceasta este ceea ce provoacă acea senzație de relaxare și pace. Cu cât folosește mai multă presiune, cu atât mai multă tensiune este capabilă să elibereze. Și cu cât mai multă tensiune pe care sunt capabili să o elibereze, cu atât mai puțin stres vei simți pe corpul tău.

S-ar putea să vă simțiți mai relaxat după o ședință de masaj decât înainte de ea, deoarece nu mai aveți tot acel stres acumulat în minte și în corp.


Îmbunătățește circulația

 Primul motiv pentru un masaj regulat al spatelui și al gâtului este acela că îmbunătățește circulația.

Corpul dumneavoastră are nevoie de o cantitate adecvată de flux sanguin pentru a funcționa corect. Dacă nu vă curge suficient sânge prin vene, organele dvs. nu vor primi oxigenul de care au nevoie pentru a rămâne sănătoase. Atunci când mergi la masaj, toată presiunea care este aplicată asupra mușchilor îi determină să elibereze tensiunea, ceea ce ajută mușchii să se relaxeze și vasele de sânge să se dilate. Acest lucru permite ca mai mult sânge să circule liber în tot corpul dumneavoastră.


Stimulează sistemul imunitar

Atunci când vă faceți un masaj, acesta favorizează fluxul limfatic, care este sistemul natural de apărare al organismului dumneavoastră. Lichidul limfatic ajută la combaterea infecțiilor și a bolilor, precum și la aducerea substanțelor nutritive la celule și la eliminarea toxinelor. Masajele regulate pot ajuta la stimularea sistemului imunitar.


Pielea ta va avea un aspect mai sănătos

Masajele de spate și de gât ajută la îmbunătățirea circulației celulelor sanguine către piele, ceea ce are ca rezultat o piele cu un aspect mai sănătos. Acest lucru se datorează faptului că, odată ce circulația se îmbunătățește, corpul dumneavoastră poate scăpa de celulele vechi sau deteriorate.
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!